Езикови курсове за деца в Бургас

Ранно записване за учебна година 21/22 в Езиков център WORDS с подарък учебни материали!

Запишете детето си още през ПЪРВИ учебен срок и грабнете отстъпка под формата на учебни материали!

Научете повече

Специализирани курсове за деца и юноши!

Представяме Ви разговорните курсове за деца и юноши

LISTEN WHO IS TALKING’ и ‘LOOK WHAT IS WRITTEN HERE’

Научете повече

Сертификатна подготовка за деца

Ние подготвяме успешно деца и ученици от (1-7 клас) за изпитите на Cambridge University - CAMBRIDGE ENGLISH: YOUNG LEARNERS (YLE)

Научете повече

Индивидуална подготовка

Искате изцяло индивидуален подход към нуждите на Вашето дете? Можете да го получите в WORDS Kids! Ще изготвим индивидуална обучителна програма и ще съставим най-добрия график, съобразен изцяло с възможностите на Вашето дете.

Научете повече
In cooperation with British Council
Advantage member
Words.bg

Защо да изберем Words kids

мнения на родители

Мнение на Антония Богоева

майка на Златина Богоева (английски език)

Записах дъщеря си в Езиков център WORDS, когато все още не предлагаха групово обучение за деца, а само индивидуално. Доверявам им се напълно - както на самото обучението, така и на професионалното отношение, което имат към всеки клиент.

Целият колектив е като една добре смазана машина - факт, който ми направи особено добро впечатление.

Мнение на Георги Николов

баща на Владимир Николов (подготовка за FCE)

Синът ни Влади започна да посещава Езиков център WORDS още в четвърти клас. В началото не беше с конкретна идея за явяване на изпит, а просто, за да надгражда училищния материал. Скоро обаче Влади започна да напредва доста по-бързо от очакваното.

От самото начало бяхме избрали индивидуалната форма на обучение, тъй като това ни позволяваше гъвкав график на часовете на посещение - предимство, което се оказа особено важно за хора с по-натоварен график...

Мнение на Ана Самарджиева-Тенева

майка на Бояна Тенева (английски език)

С огромно удоволствие  искам да споделя с всички  родители, които все още имат колебания къде техните малки палавници да се потопят в света на чуждите езици, че точното място за това в Бургас е Езиков център WORDS.

От две години  дъщеря  ни -  Бояна, която в момента е в 3-ти клас се подготвя именно там. Тя посещава заниманията всеки път с голям интерес и нетърпение.

Мнение на Нели Колаксъзова

майка на Даниел Колаксъзов (английски език)

Синът ни, Дани, е ученик в 5-ти клас и посещава Езиков център WORDS през последните 5 години. Доволна съм от отношението на преподавателите и всичко научено до момента. Атмосферата ми допада изключително много, всички са приятелски настроени и усмихнати.

Освен сина ми, аз също записах езиков курс в WORDS и съм очарована от лекотата и позитивизма, с който преподавателите ни зареждат.

Мнение на Таня Станева

майка на Александър Станев (английски език)

Езиков център WORDS e точното място за едно дете да получи адекватно обучение по чужд език. Тук моето дете се чувства спокойно. Преподавателите създават страхотна приятелска обстановка, която спомага за по добро приемане от страна на децата на езика, който изучават. 

Мнение на Петя Николова

майка на Никол Николова (английски език)

Избрахме Езиков център WORDS по препоръка от наши приятели и скоро се убедихме, че сме направили правилния избор. Индивидуалният подход, приятната атмосфера, всеотдайността на преподавателката и екипа на центъра ни печелят повече от 2 години. 

Учебната система Our World

Защо да изберем учебната система на издателство National Geographic и Cengage Learning?

№1 Причина

“Bringing the world to the classroom and the classroom to life” - “Нека направим така, че да доведем целия свят в класната стая и  класната стая да оживее!”

Това е мотото на учебната система, която ние в Езиков център WORDS избрахме за обучението на деца от предучилищна възраст до седми клас. В тези думи се съдържа и една от основните причини за нашия избор - идеята, заложена в учебната система за учене на чужд език, паралелно с увлекателно и задълбочено познание за реалния, заобикалящ ни свят. Не можем да си позволим децата ви да скучят в учебния процес и гарантираме, че с избора на учебната система Our World, това няма да се случи и за миг!

№2 Причина

Втората причина да се спрем точно на тези учебници е фактът, че Our World e най-актуалната иновативна система, разработена съвместно от световно популярните издателства National Geographic и Cengage Learning. Интересното и богато съдържание на учебниците, допълнено с впечатляващи автентични снимки и видео материали, разпалващи въображението на учениците, прави първият им досег с английския език вдъхновяващ и увлекателен.

Всяко дете във възрастта между 1-ви и 7-ми клас вече има някакви интереси и изградено любопитство към определени теми от живота. Така е разработена и учебната ни система - предоставяйки супер интересни, развлечкателни и научно-популярни теми и уроци, които освен езиковата, ще бъдат добра почва за подобряване на общата култура и интелекта на децата в Езиков център WORDS.

№3 Причина

Всички знаем, че високите технологии и интерактивните методи за развлечение и обучение, са притегателно средство за подрастващите днес. С тази поредна причина, искаме да насочим вниманието ви именно към технологиите и онлайн обучението.

Важно предимство на Our World e специалният сайт http://myNGconnect.com, създаден за самоподготовка и допълнителни граматични и лексикални упражнения. Във всеки учебник и учебна тетрадка, малките ни курсисти ще открият потребителско име и парола, осигуряващи им лесен и бърз достъп до онлайн системата за допълнителна работа, независимо дали са в училище или вкъщи.

 

№4 Причина

Авторите на системата са предвидили изключително богат набор от допълнителни учебни ресурси като флашкарти за всички нива,  книга с тестове /входящи, текущи, финални/, граматики, интерактивни дейности и проекти. Всички тези ресурси се използват от нашите преподаватели паралелно със задължителните учебник и учебна тетрадка, които всеки наш курсист получава в началото на курса. Всички помощни материали не само улесняват процеса на възприемане, но и вдъхновяват  учениците да навлязат смело в дебрите на новия език и да го опознаят далеч отвъд сухите упражнения и скучни теми, с които несъмнено са свикнали да асоциират ученето си до този момент.

№5 Причина

Това е най-важната причина в списъка ни! Седемте нива на Our World са специално разработени, за да подготвят учениците за явяване на международните изпити на Кеймбридж за деца между 7 и 12 години: Cambridge English: Young Learners (YLE), които са в три нива: Starters, Movers и Flyers.

Целта на тези изпити е да насърчи децата да учат език, да ги мотивира да виждат и да следят напредъка си, както и да свикнат със стресовата обстановка, съпровождаща бъдещите им изпити. Резултатите от тези изпити не са оценки или точки, а определен брой значки с емблемата на Кеймбридж. Като партньор на Британски съвет, България, сме официален оторизиран център за подготовка за изпитите на Кеймбридж и с радост ще подготвим Вашето дете за конкретния изпит, съответстващ на неговите знания.

Бюлетин

Научавайте първи, запишете се за нашия бюлетин!

Полезно от блога

последни статии

Кой език учат децата на едни от най-богатите и влиятелни хора в света?

Ученето на втори език от ранна възраст без съмнение предоставя на нас и на децата ни редица предимства, сред които стимулиране развитието на мозъка, предпазване на организма от появата на дименция, подобряване на концентрацията в ранна възраст. 

5 чужди езика, които децата е полезно да изучават!

В опитите си да бъдем максимално полезни на децата и техните родители, направихме малка класация с 5 от най-полезните за изучаване от деца чужди езици. В Езиков център WORDS, предлагаме всички от тях!

Kак да вдъхновим децата да учат нов език с желание?

Запознаването на децата с чужд език от ранна възраст ни предоставя безценната възможност да открием пред тях безброй нови светове и култури - факт, който отива далеч отвъд чисто лингвистичното владеене на един чужд език.

In cooperation with British Council
Advantage member
Words.bg