Езикови курсове за деца в Бургас

Испански език за ученици - 2- 4 клас
Учебна система „La Pandilla”

курсове по испански

Учебната система „La Pandilla” е в две части и е предназначена за деца от 2-4 клас. Състои се от учебник, учебна тетрадка и диск за слушане, с който се работи по време на часовете.

Системата е подходяща за деца над 8-годишна възраст и развива четирите езикови умения – четене, писане, слушане и говорене. Всяко ниво се състои се от 5 модула, които са съобразени с възрастта и интересите на децата в тази възрастова група.

Испански език за ученици - 2- 4 клас Учебна система „La Pandilla”

Темите, които са застъпени в учебниците са: запознанство, поздравяване и представяне, описание на семейство, представяне на съученици и приятели, описание на жилище, частите на тялото и дрехи. Героите на учебниците са деца, които попадат в различни ситуации, подбрани за всеки нов урок.

Най-малките курсисти на Езиков център WORDS Kids усвояват граматиката неусетно, с помощта на готови фрази, като се избягва превод на български език. Благодарение на игрите, децата бързо научават новите думи още в часа, по лесен и забавен начин.

По време на обучението, курсистите изучават и различни песни, свързани с конкретната тематика. По време на часовете се използва пълният учебен комплект, а като домашни задания, децата работят върху проекти, свързани с темите от учебника и преговаряне на новата лексика.

Защо да изберете нас?

Какво включва обучението?

Цени и отстъпки

Бюлетин

Научавайте първи, запишете се за нашия бюлетин!

In cooperation with British Council
Advantage member
Words.bg