Езикови курсове за деца в Бургас

Учебна програма за ученици 2 - 7 клас по руски език

курсове по руски

Учебникът “Матрёшка” на издателство “Просвета” е разработен в съответствие с новата програма на МОН и с Европейската езикова рамка. Всеки учебник за съответното ниво, което преподаваме в Езиков център WORDS Kids, включва четири модула с по четири урока, разработени чрез постоянни рубрики: Повторяем, Учим грамматику, Слушаем, Читаем, Говорим, Пишем, Играем, Страна и люди.

Учебна програма за ученици 2 - 7 клас по руски език”

Всеки модул завършва с обобщителен урок “Проверяем себя” и проектна задача. Структурата на уроците осигурява преговор и разширяване на изучаваната в началния курс лексика. Знанията по граматика се въвеждат чрез кратки интересни текстове, а след това се усвояват с помощта на таблици и упражнения.

Езиковите умения четене, слушане, говорене и писане се изграждат в синхрон. Всички задачи са насочени към постигане на основната цел на обучението: учениците да усвоят уменията, формулирани в програмата, да се научат да говорят и пишат за себе си и своя свят, да общуват.
Несъмнено предимство на учебната програма са ясната и удобна за работа структура на уроците, разнообразните задачи за изграждане на лексикални и граматични знания и на правилно произношение. Децата и учениците в Езиков център WORDS Kids, ще придобият уменията четене, говорене, слушане и писане на руски език се формират по интересен, забавен начин: заедно с героите на учебника Ясен и Ира децата се запознават с живота на техните връстници в Русия, научават много интересни неща и неусетно усвояват новите знания.

Работните тетрадки към учебния комплект “Матрёшка” допълват учебника и са важни елементи за овладяване на необходимите знания и умения. Уроците ни по руски език за деца, съдържат подходящи за индивидуална и групова работата задачи за усвояване на лексиката и граматиката, за развиване на уменията за четене, писане и говорене. Текстовете за четене с разбиране са разнообразни и служат като основа за създаване на собствен текст.

Учебникът и учебната тетрадка за всички нива от 2-ри до 7-ми клас са одобрени от МОН.
Защо да изберете нас?

Какво включва обучението?

Цени и отстъпки

Бюлетин

Научавайте първи, запишете се за нашия бюлетин!

In cooperation with British Council
Advantage member
Words.bg