Ето, че измина цяла година откакто започнахме най-голямото приключение, в което някога сме се впускали. След 8 години Езиков център WORDS - първокласно езиково обучение, преобърнало представите за качество, атмосфера и удоволствие от ученето на чужди езици в Бургас, вече празнуваме и 1 година WORDS Kids.

WORDS Kids е брандът, под който провеждаме нашите курсове, насочени специално към деца и ученици между 1-7 клас. Това лято празнуваме точно една година, откакто стартирахме всичко с мисъл за децата и това, което винаги е липсвало на нашите по-възрастни клиенти-родители - качествено детско чуждоезиково обучение, насочено към постигането на конкретни резултати. Не забавачница, не All-in-one школи без фокус, а чуждоезиково училище, в което да се изучава английски език и да се преследват конкретни цели - международно признат сертификат и подготовка на най-високо ниво, гарантираща резултати!

Детското ни тържество и връчване на сертификатите за годината, се проведе на 04.06.2018 г.. Това бе датата, на която отпразнувахме първия рожден ден като ДЕЦА, заедно с всички наши малки курсисти, които през последната година посещаваха курсовете ни по английски език, както и курсовете за сертификатна подготовка на Cambridge Young Learners.

 

 

Беше забавно, беше щуро, беше незабравимо!

Заедно с нашия колега - методист и преподавател по английски език - Яна Вълчева, децата бяха подготвили програма, с която изненадаха стотиците се събрали гости на нашия и техен празник. Родители, роднини и приятели на нашите WORDS Kids, имаха възможността да се насладят на латино танци (благодарение на другарчетата ни от Tанцово студио 29), викторини и игри, авторска музикална програма и състезание по знание, всички те изпълнени от нашите прекрасни деца.

Гости на събитието бяха и безценните партньори за изминалата учебната година, които успяха да зарадват децата ни с безброй лакомства и изненади. Първата ни година със сигурност нямаше да е толкова “хрупкава” и “вкусна”, без нашите безценни приятели от ПОБЕДА АД, които и за този наш голям празник, почерпиха с вкусните си бисквити и лакомства всички наши гости.

Всяко дете получи и подарък - ваучер за отстъпка от детския онлайн магазин - МОЛИВ.bg, в който можете да откриете всичко за детето - дрехи, раници и ученически пособия, играчки, забавления и какво ли още не!

Специално благодарим на Студио Lemonade и Мара Радева, която се ангажира със фотозаснемането на празника ни и също изненада децата с щедра отстъпка от фотографските си услуги.

Голяма изненада, както за нас като организатори, така и за всички наши малки и големи гости, бяха идеите на събитийно ателие Non Cliché - хора, заредени с вдъхновение за всеки повод и празник, който може да ви хрумне! Всъщност, дори и да нямате повод, сигурно ще ви измислят... От тях получихме уникална подкрепа, идеи и реализация за да направим празника още по-забавен и щур, но и наситен със съдържание и емоция.

Non Cliché се погрижиха да имаме Instagram рамка за снимки (ако не ни следите там - направете го @WORDS.BG и @WORDS.Kids), мотивиращи късметчета, както и специален кът с печати, на която всяко дете можеше да остави “следа” върху предварително подготвена картина.

Благодарим и на нашия супер приятел и курсист по английски език в WORDS.bg - Боби от MONOLOGOO! Oще един човек с идеи и качества, когото силно препоръчваме, ако искате да имате видео като това по-горе, а защо не и доста повече?

Всички, които бяха част от тази ПЪРВА година за WORDS Kids, ни дадоха много! Дадоха много за децата на Бургас, възпитани в стремеж за развитие и постигане на ясни резултати и водени от прекрасните си родители в живота и неговите изпитания.

Благодарим на всички от сърце и не на последно място - уникалния ни екип, който сътвори всичко това и който ежедневно се грижи WORDS Kids да е ТОП езиково училище за деца и ученици, в нашия град.

Натиснете върху снимката, за да разгледате всички снимки от нашата Facebook галерия
 
 

Благодарим Ви, че попаднахте и отделихте внимание на тази статия в нашия блог за детско езиково обучение! Ако материалът ви е харесал, не пропускайте да го споделите и с приятели.

Очаквайте още много и полезно съдържание, относно езикови курсове, обучение и чуждоезикова грамотност при децата. Всекидневно работим за редовното споделяне на такава, чрез блога на Езиков център WORDS и WORDS Kids.

Не пропускайте да ни намерите и в социалните мрежи FacebookTwitterInstagram и Google+, където имаме хиляди последователи и споделяме ежедновено полезно и интересно съдържание.

До нови срещи!