Езикови курсове за деца в Бургас

Мнения за Words kids?

обратна връзка

Мнение на Галина Василева

майка на Васил Русев

Синът ми е в осми клас на профилирана гимназия в Бургас, но преди година установих, че въпреки обучението си  в училище, той се затруднява при водене на разговор с англоговорящи. 

Обърнах се за съдействие към Езиков център WORDS и детската им услуга WORDS Kids и му предложиха групово или индивидуално обучение по английски език. Избрахме индивидуална програма, за да е съобразена с ангажимента му в гимназията. 

Детето ми работи с преподавател, който е невероятен професионалист и педагог, напредва изключително бързо в обучението си, придоби увереност в знанията и възможностите си. 

Благодарна за възможността да се обучава в WORDS Kids и чудесните курсове за деца и ученици, които провеждат там!

Мнение на Ваня Видева

майка на Йоана Видева (английски език)

Дъщеря ми Йоана е в 9 клас. Подготвяше се в Езиков център WORDS по английски език и остана много доволна.

Тя получи основните си знания за езика лесно, бързо, много по-интересно и по-различно от начина на обучение в държавното училище. Преподавателите са професионалисти и с много добър подход. Благодаря им, че са винаги лъчезарни и изпълващи децата с мотивация.

Аз, като нейн родител, също се доверявам на Езиков център WORDS и с удоволствие бих записала и по-малкия си син да се обучава там.

Мнение на Петя Николова

майка на Никол Николова (английски език)

Знаем колко важно е днес да владееш английски език и затова насочихме детето си към допълнително изучаване извън училище. 

Избрахме Езиков център WORDS по препоръка от наши приятели и скоро се убедихме, че сме направили правилния избор. Индивидуалният подход, приятната атмосфера, всеотдайността на преподавателката и екипа на центъра ни печелят повече от 2 години. 

Никол посещава уроците по английски език с желание и свободно го използва в ежедневието си. Без да се замислим, бихме препоръчали Езиков център WORDS и услугата курсовете за деца в WORDS Kids на всеки. 

Благодарим ви WORDS!

Мнение на Райна Гюлмезова

майка на Елица Христова (английски език)

Използваме услугите на Езиков център WORDS от няколко години, още преди да създадат специализираните си детски курсове в WORDS Kids.

Разчитам на тях и им се доверявам напълно на огромния им професионализъм и отношение към децата. Особено много ценя ндвидуалния им подход, съобразен нуждите на всеки един ученик.

Езиков център WORDS е мястото за моето дете, защото просто искам най-доброто за него.

Мнение на Ана Самарджиева-Тенева

майка на Бояна Тенева (английски език)

С огромно удоволствие  искам да споделя с всички  родители, които все още имат колебания къде техните малки палавници да се потопят в света на чуждите езици, че точното място за това в Бургас е Езиков център WORDS.

От две години  дъщеря  ни -  Бояна, която в момента е в 3-ти клас се подготвя именно там. Тя посещава курсовете по английски език всеки път с голям интерес и нетърпение.

Доверието ни в преподавателите и организацията на самия учебен процес ни кара уверено да препоръчваме WORDS на всеки, който има нужда от насока за учене на чужд език.

Мнение на Нели Колаксъзова

майка на Даниел Колаксъзов (английски език)

Синът ни, Дани, е ученик в 5-ти клас и посещава Езиков център WORDS през последните 5 години. Доволна съм от отношението на преподавателите и всичко научено до момента. Атмосферата ми допада изключително много, всички са приятелски настроени и усмихнати.

Освен сина ми, аз също записах езиков курс в езиковия център и съм очарована от лекотата и позитивизма, с който преподавателите ни зареждат. Смело мога да кажа, че благoдарение на Езиков център WORDS, Дани заобича английския и днес с радост посещава часовете си.

Добавям факта, че пише и домашните си с интерес, което не се случва особено често при учениците.

Радвам се, че семейството ми попадна на професионализма на WORDS!

Мнение на Таня Станева

майка на Александър Станев (английски език)

Езиков център WORDS e точното място за едно дете да получи адекватно обучение по чужд език. Тук моето дете се чувства спокойно. Преподавателите създават страхотна приятелска обстановка, която спомага за по добро приемане от страна на децата на езика, който изучават.

Винаги може да се разчита на обратна връзка, полезен съвет и крайният резултат е на лице. Имам пълно доверие на WORDS в обучението както на моето дете, така и на мен самата!

Мнение на Георги Николов

баща на Владимир Николов (подготовка за FCE)

Синът ни Влади започна да посещава Езиков център WORDS още в четвърти клас. В началото не беше с конкретна идея за явяване на изпит, а просто, за да надгражда училищния материал. Скоро обаче Влади започна да напредва доста по-бързо от очакваното.

От самото начало бяхме избрали индивидуалната форма на обучение, тъй като това ни позволяваше гъвкав график на часовете на посещение - предимство, което се оказа особено важно за хора с по-натоварен график.

За мен, като родител, беше важен фактът, че преподавателите на Влади го напътстваха и консултираха по време на цялото обучение и самите те му предложиха да се яви на изпит. След няколко професионални консултации от тяхна страна, взехме решение той да започне подготовка за сертфикатния изпит на Кеймбридж - FCE.

Доволни сме не само от подготовката, но и от перфектната организация за изпита, както и напълно безплатното съдействие за попълването на всички необходими документи за явяването му. Днес синът ни вече притежава международно признат сертификат на Кеймбридж и с гордост препоръчва Езиков център WORDS на всичките си приятели, на които тепърва  им предстои изпит по английски.

Мнение на Антония Богоева

майка на Златина Богоева (английски език)

Записах дъщеря си в Езиков център WORDS, когато все още не предлагаха групово обучение за деца, а само индивидуално. Доверявам им се напълно - както на самото обучението, така и на професионалното отношение, което имат към всеки курсист.

Целият колектив е като една добре смазана машина - факт, който ми направи особено добро впечатление.

Доволна съм от резултатите, които постига моето дете. Благодаря им за всеки един момент, в който откликват на нашите желания. Вярвам, че с тяхна помощ успехът и на вашето дете, ще бъде гарантиран.

Защо да изберете нас?

Какво включва обучението?

Цени и отстъпки

Бюлетин

Научавайте първи, запишете се за нашия бюлетин!

In cooperation with British Council
Advantage member
Words.bg