Езикови курсове за деца в Бургас

Езикови курсове за деца

Открийте света на чуждите езици за най-малките

Английски език

Английски език

Курсовете по английски език за деца, в Езиков център WORDS, са ориентирани към резултати и подготовка за международни сертификати. Използваме само най-добрите и съвременни системи за обучение и вярваме, че освен да подобряваме езиковата култура на децата, им даваме самочувствие и предимство в живота.

Немски език

Немски език

Курсовете по немски език, в Езиков център WORDS, са още една от опциите ни за езиково обучение на деца в Бургас. Немският е сериозно заложен в портфолиото ни и го преподаваме с огромен опит. Залагаме на супер интересни и актуални учебни системи, за да превърнем изучаването му в истинско удоволствие.

Испански език

Испански език

Курсовете по испански език за деца, в Езиков център WORDS, са възможността детето Ви да се докосне до един от най-говорените по света езици - испаснкия! Учебната ни програма е съставена с идеята не просто да "запалим" още повече интереса към "горещия" чужд език, но и да постигаме отлични речеви резултати.

Руски език

Руски език

Вече можете да запишете малкия си ученик и на курс по руски език за деца и ученици, в Бургас! Това е най-новият ни език в портфолиото детски езикови курсове от WORDS Kids и обещаваме да е интересно, полезно и развлекателно, залагайки на една от най-добрите учебни системи на пазара!

Полезна информация за родители

какво трябва да знаете

Какво включва обучението?

Защо да изберете нас?

Политика за закрила на детето

Бюлетин

Научавайте първи, запишете се за нашия бюлетин!

In cooperation with British Council
Advantage member
Words.bg